Uitgelichte berichten

Eerbetoon voor Paul McCartney op komst

4 Apr 2016

Wie Paul McCartney is, en wat hij heeft betekend voor de hedendaagse muziek, hoeven we niemand nog te vertellen. Dat beseft ook Ralph Sall, een producer uit LA die in het verleden al samenwerkte met Sir Paul. Hij kwam op de proppen met het idee om een tribute album te maken, waarop allerhande artiesten de nummers van Macca coveren. Zowel songs van The Beatles, Wings, als zijn rijke solocarrière komen aan bod.

 

Het resultaat lijkt ons alvast veelbelovend: onder de deelnemende artiesten treffen we Bob Dylan, Billy Joel, The Cure, The Who’s Roger Daltrey, Brian Wilson, Alice Cooper, Def Leppard, Dr John, Yusuf, Barry Gibb, Jamie Cullum, KISS, Chrissie Hynde, Jeff Lynne en vele anderen. Brian Wilson neemt bijvoorbeeld Wanderlust van ‘Tug of War’ onder handen, terwijl Dylan koos voor Things We Said Today – het Beatlesnummer van op ‘A Hard Days Night’. De artiesten worden begeleid door Pauls eigen band.

 

Voor de kapitaalkrachtigen onder ons zijn er allerlei vinyl, deluxe en limited deluxe boxsets voorhanden, met alle bijhorende frivoliteiten vandoen. De details daarover vindt u hier.

 

 

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload