Uitgelichte berichten

Het laatste album van Hot Hot Heat

6 Apr 2016

 

U kent Hot Hot Heat waarschijnlijk hiervan, maar de Canadese poprockers van Hot Hot Heat maken al muziek sinds 1999 en doen dat nog steeds. Alleen niet meer voor lang want met hun vijfde studio-album zetten ze een punt achter hun muziekcarrière.

 

De titelloze plaat verschijnt op 24 juni via Culvert Music en werd geschreven tussen 2011 en 2014. Het persbericht heeft het over “poppy hooks and energetic dance-rock riffs” op plaat vastgelegd door producer Ryan Dahle.

 

Frontman Steve Bays neemt als volgt afscheid van de fans:

“To be able to tour from 1999 to 2014 and play hundreds of shows a year was amazing. It changed all of our lives. It was the greatest experience I could ever imagine. I can relate to our fans and I respect our fans. They are the kind of people I'd hang out with. I'm proud of every single record, and of finding the ground between making it challenging and fresh, but also not being afraid to be entertaining and put on a crazy show. Every show we ever did was just a total high energy spectacle and that's a great legacy to have.”

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload