Uitgelichte berichten

Stream Of Passion stopt

6 Apr 2016

 

Groot nieuws uit het Stream Of Passion kamp: de band gaat er mee stoppen! Na elf jaar en vier studioalbums vinden de dame en heren het tijd voor verandering. Stream Of Passion werd in 2005 opgericht door Arjen Lucassen, nadat hij met zangeres Marcela Bovio had samengewerkt op het Ayreon-album The Human Equation.

 

Lucassen verliet de band na het debuutalbum Embrace The Storm, maar gaf zijn zegen aan de band om door te gaan. Inmiddels heeft Stream Of Passion vier albums uitgebracht, waarvan het twee jaar terug verschenen A War Of Our Own het laatste was. De band vindt het nu echter tijd om op een hoogtepunt te stoppen.

 

Dit jaar staan er nog wel diverse shows gepland, waaronder een optreden in P60 in Amstelveen waar een dvd wordt opgenomen. Ook komt er waarschijnlijk nog een afscheidsshow tegen het einde van het jaar, maar daarna wordt het boek gesloten voor Stream Of Passion.

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload