Uitgelichte berichten

Aerosmith overweegt afscheidstoer in 2017

7 Apr 2016

Aerosmith-zanger Steven Tyler werkt momenteel, op 68-jarige leeftijd, aan een loopbaan als country-artiest. Hij heeft al een paar country-singles uitgebracht en voor later dit jaar staat zijn eerste solo-album en een Noord-Amerikaanse solotournee gepland.

 

 

 

In 2017 zal de legendarische frontman echter terugkeren bij Aerosmith en met de hardrockers op pad gaan. In een gesprek met het Amerikaanse tijdschrift Rolling Stone zegt Tyler: "We doen waarschijnlijk een afscheidstoer. Kijk, er zijn twee bands die nog steeds de originele leden hebben, wij en de Stones. Daar ben ik dankbaar voor. Of we nu een afscheidstournee doen of een studio induiken en nog een album opnemen, ik ben er sowieso opgewonden over." Gitarist Brad Whitford had in december tijdens een radio-interview al aangegeven dat er mogelijk een 'farewell tour' zat aan te komen in verband met de gevorderde leeftijd van de bandleden van Aerosmith.

 

Met de uitspraken van Steven Tyler is dat vooruitzicht weer een forse stap dichterbij gekomen. Is de eerste headliner van de Graspop Metal Meeting 2017 en andere grote zomerfestivals van volgend jaar daarmee wellicht  bekend?

 

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload