Uitgelichte berichten

Enkel bij Guns N' Roses

11 Apr 2016

Dit kon enkel Axl Rose van Guns N' Roses overkomen: nog voor het eerste officiële reünieconcert van de legendarische band, brak Rose een botje in zijn voet. Dat gebeurde bij een verrassingsconcert in Hollywood.

 

 

''Dit gebeurt wanneer je iets doet dat je bijna drieëntwintig jaar niet hebt gedaan. 'Interne fixatie''', twitterde de zanger. Hij voegde daar een filmpje aan toe van zijn arts die uitlegt dat 'interne fixatie' in Axls geval betekende het vastschroeven van zijn gebroken botje. Je kan de tweet met het filmpje hieronder bekijken.

 

Rose kreeg een gipsverband om zijn voet en mag zijn voet niet te veel belasten. De vierenvijftigjarige rocker mag wel blijven optreden. Daarvoor zal Rose een "Grohltje" doen. Hij krijgt een speciale stoel waarmee het optreden toch moet lukken. Misschien kan hij Dave Grohls troon lenen?

 

Guns N' Roses kondigde vorige week aan weer op tournee te gaan. Het is ruim twintig jaar geleden dat Axl Rose, gitarist Slash en bassist Duff McKagan samen op het podium hebben gestaan. De band geeft twintig concerten in Noord-Amerika.

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload