Uitgelichte berichten

Lars Ulrich van Metallica spreekt

11 Apr 2016

Het Amerikaanse blad Rolling Stone, kreeg onlangs de kans om spraakwaterval Lars Ulrich van Metallicaenkele vragen te stellen.  

 

De Deense drummer van Metallica is campagneleider van Deep Purple en gaat er - volgens hem -  voor zorgen dat na veertig jaar eindelijk gerechtigheid geschied in de rock-’n-roll. En dat de band wordt opgenomen in 'The Rock and Roll Hall Of Fame'.

 

Maar Ulrich was zoals steeds ook even te vinden voor een spelletje vraag en antwoord en zo kwamen we te weten dat 2016 wel eens een belangrijk jaar voor Metallica zou kunnen worden.

 

Niet alleen kan je in een speciale box set de eerste twee albums ('Kill ’Em All' en 'Ride The Lighting’) op Record Store day in de winkels vinden, tevens is de band met 'Master of the Puppets’ opgenomen in de US Library of Congress.

 

Dit is een lijst van vijfentwintig songs/albums die op de Amerikaanse bevolking on onuitwisbare indruk nagelaten hebben en als cultureel erfgoed aanzien worden.

 

Metallica is de eerste metal band die in deze lijst komt, en ze zijn zeer tevreden met deze officiële erkenning. Op de lijst vinden we verder ook onder meer Santana, Gloria Gaynor en Billy Joel terug.

 

 

De spreekwoordelijke Kroon op het werk zou de release van de nieuwe Metallica wel eens kunnen worden, volgens Lars Ulrich is het album zo goed als klaar, de opnames zijn afgerond, maar en zijn nog enkele andere zaken die uitgeklaard moeten worden vooraleer het tiende Metallica album in de winkels ligt.

 

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload