Uitgelichte berichten

Brian Johnson blijft studiowerk doen

19 Apr 2016

Brian Johnson heeft uitleg gegeven over zijn vertrek bij AC/DC, dat de huidige wereldtournee afmaakt met Guns N' Roses-vocalist Axl Rose als vervanger. Johnson zegt dat hij op 7 maart, na uitgebreid onderzoek door toonaangevende specialisten op het terrein van gehoorverlies, te horen kreeg dat als de zanger in grote speelruimtes zou blijven optreden, hij kans liep om volledig doof te worden. Johnson was geschokt door dat nieuws, maar tegelijkertijd had hij al gemerkt dat zijn gedeeltelijk gehoorverlies hem in de weg stond bij live-optredens.

 

 

Hij kon de gitaren op het podium niet goed horen en was bang dat de kwaliteit van zijn performance gevaar liep. Johnson vindt dat de fans van AC/DC er recht op hebben dat hij het hoogst mogelijke prestatieniveau haalt. Desondanks had de zanger graag afgemaakt waar hij aan begonnen was, maar de artsen maakten duidelijk aan zijn bandmakkers en hemzelf dat de zanger geen andere keus had dan te stoppen met de huidige tournee en wellicht voorgoed. Dat was de moeilijkste dag uit de professionele loopbaan van Brian Johnson.

 

Volgens de artsen lijkt de populaire vocalist in de nabije toekomst niet in staat om in hallen en stadions te kunnen optreden, waar de geluidsniveaus te hoog zijn voor Johnsons huidige tolerantieniveau. Hij kan zich niet voorstellen dat hij voortaan geen onderdeel meer is van AC/DC, maar heeft op het moment geen andere keus. De zanger garandeert echter dat hoewel hij niet meer lijfelijk bij elke AC/DC-show aanwezig is, hij er wel in geest bij zal zijn.

 

Bovendien verzekert Brian Johnson zijn fans dat hij nog niet met pensioen gaat. De artsen hebben de 68-jarige Engelsman verteld dat hij in de studio opnames kan blijven maken en hij is van plan dat te doen. Verder is zijn focus geheel gericht op de medische behandelingen die zijn gehoor moeten verbeteren. Johnson hoopt dat zijn gehoor dusdanig verbetert dat hij op termijn weer live kan optreden. Hoewel de uitkomst onzeker is, blijft zijn houding optimistisch. Metalfan.nl hoopt met hem mee en wenst Brian Johnson een spoedig herstel toe.

 

 

 

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload