Uitgelichte berichten

Eindelijk nieuw album van Despised Icon

21 Apr 2016

 

Deze zomer kunnen we eindelijk weer genieten van nieuw beukwerk van Despised Icon. In 2010 ging de band uit elkaar, om in 2014 weer te herenigen. Nu heeft de Canadese band dan ook eindelijk een nieuw album opgenomen. Zeven jaar na Day of Mourning komt Despised Icon met de nieuwe cd Beast, die werd geproduceerd door gitarist/sampler Yannick St-Amand en gemixt door Andy Sneap. Op 22 juli ligt het album in de winkels, hier kun je alvast een preview beluisteren.

 

 

 

 

Tracklist:
1. The Aftermath
2. Inner Demons
3. Drapeau Noir
4. Bad Vibes
5. Dedicated To Extinction
6. Grind Forever
7. Time Bomb
8. One Last Martini
9. Doomed
10. Beast

 

 

 

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload