Uitgelichte berichten

Nieuwe samenstelling voor Thin Lizzy

21 Apr 2016

Nadat de mannen van Thin Lizzy een paar jaar aan de slag zijn geweest met Black Star Riders (waarmee ze nieuw materiaal opnemen en uitvoeren), gaat de van oorsprong Ierse formatie deze zomer weer onder de naam Thin Lizzy optreden.

 

 

Dat gebeurt echter wel in een vernieuwde samenstelling. Gitarist en bandleider Scott Gorham, zanger/gitarist Ricky Warwick (The Almighty), gitarist Damon Johnson (ex-Alice Cooper) en toetsenist Darren Wharton (Dare) zijn nog steeds van de partij. De ritmesectie is echter vernieuwd en de aanwinsten zijn zeker geen onbekenden. Op basgitaar vinden we niemand minder dan Tom Hamilton van Aerosmith en achter het drumstel zal bij de meeste shows Scott Travis van Judas Priest plaatsnemen. Alleen op het Zweedse Skogsrojet-festival op 6 augustus zal Ian Haugland van Europe als drummer fungeren.

 

De dichtstbijzijnde optredens van Thin Lizzy (met Scott Travis als slagwerker) zijn vooralsnog op 17 en 18 juni op de beide Duitse Monsters Of Rock-festivals (met Ritchie Blackmore's Rainbow en Manfred Mann's Earth Band) en op 23 juli op het Britse Ramblin' Man Fair-festival (met o.a. Whitesnake en Procol Harum). Oorspronkelijk zou Mikkey Dee (Motörhead) bij Thin Lizzy gaan drummen, maar hij kan er bij de aankomende shows helaas niet bij zijn. Deze wil nog niet vertellen waarom hij verhinderd is, maar belooft dat de reden zo snel mogelijk bekendgemaakt zal worden. Blijkbaar heeft Mikkey Dee dus een ander (muzikaal) project in het vat zitten, waar hij op dit moment nog niets over mag zeggen. Wij zijn benieuwd.

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload