Uitgelichte berichten

Organisatoren grote zomerfestivals slaan de handen in elkaar

21 Apr 2016

De organisatoren van Graspop, Rock Werchter, TW Classic, Dour Festival, Tomorrowland en Pukkelpop komen samen naar buiten met een mededeling over de veiligheid op onze grootste zomerfestivals.

 

Er wordt gewezen op een nieuwe realiteit en op het feit dat ook daar binnen het festivallandschap moet op worden ingespeeld.

 

In een persbericht stellen ze dat ze rugzakken wél willen toelaten op de festivalweides, maar enkel na verscherpte controles. "Festivals zijn een feest, ook deze en de volgende zomers."

Verder laten ze weten dat er gewerkt wordt aan gezamenlijke maatregelen om de veiligheid te waarborgen. Daarbij worden de bestaande plannen bijgestuurd en extra maatregelen ingevoerd. Maar rugzakken en tassen blijven dus voorlopig toegelaten op de festivalweide.

 

Daarnaast zal er in de aanloop naar de verschillende festivals duidelijk en met de nodige regelmaat gecommuniceerd worden naar de bezoekers en andere belanghebbenden.

 

"Er zullen duidelijke richtlijnen opgesteld worden met betrekking tot de zaken die wel en niet toegelaten worden op verschillende festivals, en we gaan daar zeker over berichten. Alles wordt in het werk gesteld om de bijkomende controles zo vlot mogelijk te laten verlopen" klinkt het.

 

 

 

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload