Uitgelichte berichten

"Prince (57) overleden"

21 Apr 2016

 

Volgens showbizzsite TMZ.com is zanger en muzikant Prince (57) overleden in zijn studiocomplex Paisley Park in Minneapolis.

 

"Verschillende bronnen uit de omgeving van de zanger bevestigen zijn overlijden", zo meldt TMZ.com. Dat stelt dat het levenloze lichaam van Prince vanochtend plaatselijke tijd werd aangetroffen in zijn studiocomplex. 

Prince, echte naam Prince Roger Nelson, moest met zijn privéjet op 15 april een noodlanding maken in Illinois wegens een medische urgentie. De volgende dag woonde hij een concert bij om zijn fans ervan te overtuigen dat hij het goed stelde. Volgens zijn entourage kampte hij met een griep.

Na zijn doorbraakalbum '1999' uit 1982 werd Prince een internationale superster. Hij scoorde een hele resem hits en won 7 Grammy's. Hij verkocht meer dan 100 miljoen albums. In 1985 won hij een Oscar voor het nummer 'Purple Rain' uit de gelijknamige film.

Prince trouwde twee keer. Zijn eerste huwelijk was met zijn achtergronddanseres Mayte Garcia. De twee scheidden in 2000. Daarna trouwde hij met Manuela Testolini, van wie hij in 2006 scheidde.

 

 

 

Tags:

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload