Uitgelichte berichten

Corey Taylor en meer coveren Prince

25 Apr 2016

 

Donderdag kwam het nieuws naar buiten dat zanger Prince op 57-jarige is overleden. Veel fans hebben al hun respect betuigd onder andere door middel van het neerleggen van bloemen. Er zijn ook verschillende artiesten die een eerbetoon hebben gebracht aan de zanger.

 

Eén van die artiesten is Corey Taylor, de frontman van Slipknot en Stone Sour. Taylor speelde twee nummers van Prince, namelijk “Little Red Corvette” en de grote hit “Purple Rain“. Taylor sprak zijn mening uit over Prince tegen zijn publiek: “In een wereld waar zoveel mensen muziek zien als een handelswaar, was het altijd verfrissend om te weten dat Prince er altijd nog was. En hij mag nu misschien weg zijn, maar we hebben levensduur aan muziek.”

 

Naast Corey Taylor heeft ook Chris Cornell, de frontman van Soundgarden, een cover online geplaatst. Het gaat om de track “Nothing Compares 2 U“. De frontman coverde de track eerder al voor SiriusXM. Bij het uitbrengen van de cover plaats Cornell het volgende: “Prince’s muziek is de soundtrack voor de soulvolle en prachtige universum dat hij heeft gecreëerd, en we hebben allemaal het voorrecht gehad om deel uit te maken van deze geweldige wereld.”

 

Hieronder kun je zowel de covers van Corey Taylor beluisteren als die van Chris Cornell. Wat vind jij van de covers? Laat het ons weten via Facebook en Twitter.

 

 

 

 

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload