Uitgelichte berichten

Speedfest legt de riem af

5 May 2016

Wat al al langer in de lucht hing, is vandaag bevestigd in de Nederlandse pers , Speedfest, zoals wij het kennen,  zal niet meer plaatsvinden

 

 

 

Volgens zanger-gitarist Peter van Elderen van Peter Pan Speedrock is er nog via verschillende pistes bekeken om toch nog wat te doen, maar uiteindelijk hebben ze de knoop doorgehakt en hebben ze samen met Paaspop Events beslist om in 2016 geen Speedfest te houden.

 

Paaspop events komt wel met de belofte om voor een alternatief „hard” festival in het Eindhovense klokgebouw te gaan zorgen. Dit zou eventueel al kunnen vanaf 2017.

Volgens Peter van Elderen was het plezier er ook een beetje af: teveel rompslomp en vergaderen in plaats van bandjes kijken en plezier maken.

 

Peter Pan Speedrock zelf kan U wel nog op verschillende plaatsen in ons land aan het werk zien op hun afscheidstournee (onder andere Retie Rock Festival  Sjock Festival, Roadkill en Akkerpop), maar ook voor de finale afscheidsshows in de Effenaar te Eindhoven zijn er nog tickets verkrijgbaar. En wat er daarna komt, zullen we moeten afwachten.

 

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload