Uitgelichte berichten

Metalfestivals vervolledigen affiche

8 May 2016

 

Liefst twee metalfestivals hebben hun definitieve line-up bekend gemaakt.

 

Allereerst is er het Antwerp Metal Fest op 9 en 10 juli, die Kataklysm toevoegden. Het early eagle-aanbod (combitickets aan 25 euro/stuk) dat nog loopt vervalt op zondagavond 8 mei, om middernacht. Op maandag 9 mei wordt de dagindeling bekend gemaakt en start ook de voorverkoop van dagtickets (30 euro/stuk) en gewone combitickets (35 euro/stuk).

 

Onder meer Katatonia, Suicidal Angels, Pro-Pain, Bizkit Park en Entombed Ad werden eerder al bekend gemaakt Wie dus nog wat geld wil uitsparen, bestelt ten laatste zondag zijn early eagle-ticket via de website van het event.

Net over de grens (Eindhoven) heeft ondertussen Dynamo Metal Fest zijn opener bekend gemaakt. Extremities, eveneens uit Eindhoven die via de Dynamo Band Battle hun plaats op de affiche wisten te veroveren.

 

Deze tweede editie van  Dynamo Metal Fest vindt plaats op 16 juli. Tickets kosten 20 euro en zijn te koop viadeze link.

 

Het Amerikaanse Anthrax is hier headliner van dienst. Daarnaast spelen ook onder meer Life Of Agony en

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload