Uitgelichte berichten

Alcatraz koopt tenten van circus Herman Renz

17 May 2016

Het Nederlandse circus Herman Renz is onlangs failliet gegaan en daarom ging de hele inboedel onder de hamer. De organisatie van het Alcatraz Hard Rock & Metal festival heeft toegeslagen en twee grote circustenten gekocht.

 

 

Ook de prachtige kassawagen stond op de verlanglijst, maar het bod daarop van Alcatraz werd afgetroefd. De organisatie belooft dat het de beide circustenten in ere zal houden en goed zal verzorgen. Ook de link met Nederland verdwijnt niet. Large Merchandising heeft met de aanschaf van de tenten geholpen en het Paaspop festival gaat waarschijnlijk de conceptontwikkeling en aankleding van een van de tenten voor zijn rekening nemen.

 

Het Alcatraz Hard Rock & Metal Festival vindt plaats op zaterdag 13 en zondag 14 augustus in het Belgische Kortrijk. Een combiticket voor beide dagen kost 115 euro, dagkaarten kosten 65 euro per stuk. Wil je op de camping staan, dan komt er 15 euro bij. Ook zijn er VIP-tickets beschikbaar. Alle informatie vind je op www.alcatraz.be. Bijgaand vind je de voorlopige line-up. De hoofdact voor de slotdag wordt in de loop van juni bekendgemaakt.

 

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload