Uitgelichte berichten

Paul Di'Anno in ziekenhuis opgenomen

17 May 2016

 

Voormalig Iron Maiden- en huidig Architects Of Chaoz-zanger Paul Di'Anno viert vandaag zijn 58ste verjaardag, maar zal daar geen bijzonder fijn gevoel aan overhouden.

 

Hij heeft zojuist een geplande Braziliaanse tournee afgezegd en volgens de promoter komt dat doordat Di'Anno in het ziekenhuis is opgenomen. De zanger, die wegens knieproblemen bij concerten meestal in een rolstoel zit, ondergaat momenteel een reeks onderzoeken om een juiste diagnose en behandelplan te kunnen vaststellen. Metalfan.nl wenst Paul Di'Anno desondanks een prettige verjaardag toe en hoopt dat de legendarische frontman snel zal herstellen.

 

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload