Uitgelichte berichten

Dio is nog niet uitgezongen

6 Jul 2016

Het is intussen zo’n zes jaar geleden sinds de iconische metalzanger Ronnie James Dio bezweek aan de gevolgen van maagkanker. Als eerbetoon aan de frontman van onder meer Rainbow en Black Sabbath verschijnt binnenkort een boxset met geremasterde versies van de eerste zes platen van zijn eigen band Dio. En daar zou ook nog een vervolg op kunnen komen met nog nooit eerder uitgebracht materiaal, althans volgens gitarist Craig Goldy.

 

Goldy maakte deel uit van Dio’s laatste line-up, tourt sinds diens overlijden mee met de tributeband Dio Disciples en was vanzelfsprekend nauw betrokken bij ‘A Decade Of Dio: 1983-1993’. In een interview over de boxset verklaarde hij dat er zeker een mogelijkheid is dat er nog een vervolg komt. Zo werkte Dio tot vlak voor zijn overlijden aan een vervolg op de conceptplaat ‘Magica’. De band zou volop bezig zijn aan een onafgewerkt nummer dat ze willen uitbrengen. In welke vorm, dat is vooralsnog voer voor speculatie, aldus Goldy.

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload