Uitgelichte berichten

Tijdschema en drie manieren om te overnachten

6 Jul 2016

 

 

TIJDSCHEMA

De volledige affiche voor Rock Herk 2016 werd enkele weken geleden bekend gemaakt. Ondertussen is ook het tijdschema online beschikbaar. Je kan dit downloaden via de website en de facebookpagina.

 

CAMPING

Naar goede gewoonte kan je tijdens Rock Herk overnachten op de camping vlakbij het festivalterrein. In 2015 was de camping snel volzet. Om dat probleem het hoofd te bieden werd er gezocht naar een nieuw terrein met meer capaciteit. Het nieuwe kampeerterrein werd gevonden in de vorm van een mooi weiland aan het Harlazbos op enkele honderden meters van het festivalterrein. Om de campingervaring helemaal op punt te stellen worden er extra douches voorzien en wordt er op zaterdagmorgen een ontbijt aangeboden tegen een democratische prijs. Je kan hiervoor een ticket kopen via de website.

 

Opgelet! In 2016 moeten kampeerders zich eerst aanmelden op de camping in de Houwijkerstraat en niet meer aan de ingang van het festivalterrein. Aan de kassa op de camping zullen ook nog kampeertickets beschikbaar zijn.

 

KARTENT

Naast de traditionele camping voorziet Rock Herk in 2016 twee nieuwe manieren om te overnachten. Zo doet de ondertussen bekende KarTent ook op Rock Herk haar intrede. Deze kartonnen tent is volledig recycleerbaar en waterdicht. Festivalbezoekers die niet graag met een tent zeulen kunnen deze tweepersoonstent huren voor slechts 15 euro extra.

 

ROCK HERK HOTEL

En dan is er een primeur voor festivalgangers die willen genieten van iets meer luxe. In 2016 werkt Rock Herk samen met het geweldige Yup Hotel in Hasselt. Via de website van Rock Herk kan je aanvullend op je festivalticket een ticket bestellen voor één of twee nachten in het Rock Herk hotel. Voor de democratische prijs van 75 euro heb je een tweepersoonskamer inclusief ontbijt. Tussen Herk-de-Stad en Hasselt wordt er een gratis pendelbus voorzien.

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload