Uitgelichte berichten

Zevenentwintig schijfjes in Pink Floyd-boxset

30 Jul 2016

Met ‘The Early Years 1965-1972’ wordt een blik geboden op de vroege jaren van Pink Floyd.

De boxset verschijnt op 11 november via Sony en bevat tv-opnames, BBC-sessies, nooit uitgebrachte tracks, outtakes en demo’s, goed voor twaalf uur en 33 minuten audio en 15 uur video. Het betreft onder meer opnames met Syd Barrett daterend uit het jaar voor hij de band verliet.

 

Het persbericht omschrijft het als volgt:: “’The Early Years 1965-1972’ will give collectors the opportunity to hear the evolution of the band and witness their part in cultural revolutions from their earliest recordings and studio sessions to the years prior to the release of The Dark Side of the Moon, one of the biggest selling albums of all time. From the single "Arnold Layne" to the 20-minute epic "Echoes," fans will see the invention of psychedelic progressive rock via an insightful collection that explores the Pink Floyd story from the time Roger Waters, Richard Wright, Nick Mason and Syd Barrett met at London's Regent Street Polytechnic through to Syd's departure and David Gilmour joining to form the iconic lineup.”

 

 

 

 

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload