Uitgelichte berichten

Uriah Heep brengt klassiekers opnieuw uit

8 Aug 2016

Dit jaar al en ook volgend jaar zal BMG de klassieke albums van de Britse hardrockers van Uriah Heep opnieuw uitbrengen in uitgebreide versie op cd en digitaal. De eerste releases komen er vanaf 16 september.

 

Deze reissues werden onder toezicht van Mick Box samengesteld en bestaan uit dubbelcd-digipacks met de originele, geremasterede lp inclusief de nodige extra’s. De compilatie ‘Your Turn To Remember: The Definitive Anthology 1970-1990’ bijt de spits af en laat de evolutie horen van de band. Daarna volgen de albums zelf.

 

Op de volgende data is de band live te zien:

3 september: Leeuwarden -  City Rock Leeuwarden
4 september: Haarlem – Patronaat
6 december: Bergen op Zoom - Gebouw T (Special guests to Status Quo)

 

 

 

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload