Uitgelichte berichten

Green Day deelt eerste single uit nieuw album

11 Aug 2016

 

Green Day brengt op vrijdag 7 oktober hun twaalfde studio album ‘Revolution Radio’ uit. Het album kan vanaf vandaag vooruitbesteld worden; je krijgt er ineens eerste single Bang Bang - die zonet op de wereld werd losgelaten – bij. Klik op de afbeelding hieronder om de single af te spelen.

 

‘Revolution Radio’ werd geproduced door de band zelf en opgenomen in Oakland. Het zijn twaalf krachtdadige & getormenteerde anthems in vol Green Day-ornaat die de complexiteit en onzekerheid van onze huidige maatschappij weergeven.

 

Het album klinkt volgens het persbericht rauw, instinctief en onbevreesd en eerste single Bang Bang werd geïnspireerd door de recente gebeurtenissen wereldwijd, iets waarover Green Day hun zeg wou doen.

 

Frontman Billie Joe Armstrong: "Of course the world has lost its collective mind… and me, Mike and Tré are lost souls too, Revolution Radio is a movement for lost souls to come together… dance together… sing together... and most of all, find each other. That's what the spirit of Green Day has been about since day one."

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload