Uitgelichte berichten

King Crimson twee maal naar ons land

11 Aug 2016

 

Live Nation kondigt ook een tweede concert aan vanKing Crimson in de Antwerpse Stadsschouwburg. Een succesvolle ticketverkoop in ons land maakt dat King Crimson een tweede Belgische passage aan hun tourschema toevoegt.

 

De iconische Britse groep staat niet enkel op 3 november, maar nu ook op 2 november op de planken van de Antwerpse Stadsschouwburg. Iets om naar uit te kijken, want het respectabele Rolling Stone verwees naar hun tournee uit 2014 als "one of the best bands on the road".

 

Ontstaan in 1969 in de kelder van het Londense Fulham Palace Café heeft King Crimson intussen dertien studioalbums en acht reïncarnaties op het palmares! King Crimson bestaat op dit moment uit Gavin Harrison (drums), Jeremy Stacey (drums), Pat Mastelotto (drums), Tony Levin (bass en zang), Mel Collins (sax en fluit), Jakko Jakszyk (gitaar en zang) en natuurlijk stichtend lid Robert Fripp (gitaar). Volgens Hollywood Reporter is deze bezetting niet alleen de meest uitgebreide, maar mogelijks ook de allerbeste tot hier toe!

 

Tickets voor beide concerten in de Stadsschouwburg zijn nu beschikbaar.

 

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload