Uitgelichte berichten

Boerenrock 2016, ook op zaterdag “met gesloten loketten”…

12 Aug 2016

 

Zoals we een tijd geleden al vertelden, blijft ook de verkoop van de zaterdagtickets tegen recordtempo verlopen.

 

Zondag-, combi- & kindertickets zijn al een paar maanden volledig uitverkocht, de VIP-tickets zijn allemaal de deur uit, maar nu is ook duidelijk dat er op zaterdag geen tickets meer aan de kassa zullen verkocht worden.
Voor alle duidelijkheid, momenteel zijn er nog wel tickets beschikbaar, zowel online te bestellen als in de diverse lokale vvk-punten.

 

Hoe lang dit nog gaat duren is moeilijk in te schatten, maar de zekerheid is er nu al wel dat er geen tickets meer verkocht zullen worden de dag van het festival zelf, zowel op zaterdag als op zondag. Enkel op vrijdag zullen er nog dagtickets kunnen gekocht worden aan de kassa zelf.
 
Concreet wil dat ook zeggen dat we zowel op zaterdag als zondag ongeveer 9.000 bezoekers mogen verwelkomen. Als we deze cijfers optellen met de aanwezigen op De Afrekeningsfuif dan gaat de teller voor het ganse weekend meer dan waarschijnlijk over de 20.000 bezoekers afklokken…
 
Conclusie… wie nog geen tickets heeft voor zaterdag en er dit jaar absoluut wil bij zijn, zal snel moeten zijn en zal vooral niet moeten rekenen op tickets op de festivaldag zelf. Zeg niet dat we jullie niet gewaarschuwd!!!!!

 

 

 

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload