Uitgelichte berichten

Elvis Presleys Graceland wordt gerenoveerd

15 Aug 2016

Het voormalige huis van Elvis Presley, beter bekend onder de naam Graceland, is aan renovatie toe. En geen kleintje. Er staan werken voor een bedrag van 137 miljoen dollar gepland.

 

Trouwens, het is niet alleen maar renovatie dat er zal gebeuren. Er komt ook nog een “entertainment complex” bij aan de overkant van de straat met daarin een hotel met vierhonderdvijftig kamers, dat op 27 oktober de deuren zal openen.

 

 

Bovendien worden er tentoonstellingen aangaande Elvis’ leven en de hoogtepunten uit zijn carrière in de film en de muziek. Een automuseum, restaurant en – uiteraard – winkels komen er ook nog bij. Het geheel zou afgerond moeten zijn in de lente van 2017.

 

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload