Uitgelichte berichten

Architects-gitarist Tom Searle overleden

21 Aug 2016

 

Gisteren om iets na middernacht is gitarist Tom Searle van Architects overleden, zo maakte zijn tweelingbroer en drummer van Architects Dan Searle bekend. Bij Tom werd drie jaar geleden kanker ontdekt. De afgelopen vijftien maanden was hij al diverse malen afwezig bij shows, omdat hij in het ziekenhuis lag om behandeld te worden.

 

Architects was afgelopen zomer nog te zien op FortaRock in Nijmegen, maar trad daar op als viermansformatie zonder Tom. Kort daarna moest de band de Europese tournee staken wegens een noodgeval binnen de familie. Dat noodgeval bleek de gezondheid van de gitarist te zijn. Kort voor de tour lag hij nog in het ziekenhuis, maar daar werd hem verteld dat ze weinig meer voor hem konden doen. Daarop besloot hij zichzelf uit te checken en toch mee op tournee te gaan.

 

De laatste shows die de band samen met Tom gespeeld heeft zijn de optredens op Rock Am Ring en Rock Im Park in Duitsland. Tom Searle is slechts 28 jaar oud geworden.

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload