Uitgelichte berichten

Kersvers Metallica-album verschijnt op 18 november

21 Aug 2016

Op vrijdag 18 november verschijnt eindelijk een nieuwe studioplaat van Metallica. De titel is Hardwired...To Self-Destruct (vertaling:Vastbedraad...Voor Zelfvernietiging). Net als verleden jaar bij die andere grote metalband, Iron Maiden, gaat het om een dubbel-cd met circa tachtig minuten muziek.

 

Wie hoopt op korte, puntige songs komt bedrogen uit, want op elk van beide cd's staan slechts zes tracks. De gemiddelde songlengte is dus weer aan de hoge kant. Hardwired...To Self-Destruct zal in diverse uitvoeringen verkrijgbaar zijn, waaronder een deluxe versie. Die bevat een bonus-cd met daarop het nummer Lords Of Summer (dat Metallica de afgelopen paar jaar al live speelde) en een verzameling gitaarriffs, die de basis vormden voor het nieuwe album.

 

Ben je benieuwd hoe het kersverse, door Greg Fidelman geproduceerde materiaal gaat klinken? Hieronder vind je alvast de videoclip voor de openingstrack (en eerste single) Hardwired. Bijgevoegd vind je bovendien de albumhoes en tracklist.

 

 

 

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload