Uitgelichte berichten

Obituary komt met wat nieuws

25 Aug 2016

Ten Thousand Ways To Die is de titel van een nieuw schijfje van Obituary. Hierop staan twee gloednieuwe nummers, te weten Loathe en het titelnummer. Je krijgt er echter ook nog een heel live album bij! De livenummers zijn in elf verschillende steden in de Verenigde Staten opgenomen in 2015 op de Inked In Blood tournee. Vanaf 21 oktober moetTen Thousand Ways To Die verkrijgbaar zijn, maar als je verder leest kun je alvast het nieuwe nummer Loathe beluisteren.

 

Om deze release bij te staan is Obituary dit najaar ook weer op tournee, samen met Exodus, Prong en King Parrot. De package komt op 1, 2 en 3 november naar respectievelijk Trix in Antwerpen, 013 in Tilburg en Neushoorn in Leeuwarden.

 

 

 

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload