Uitgelichte berichten

Lordi brengt video uit

27 Aug 2016

Op 14 oktober staan de Finse rockers van Lordi in De Kreun, te Kortrijk, om hun nieuwe schijfje te promoten. Gisteren kwam de band alvast met een voorproefje van dit nieuwe album.

 

 

Lordi heeft namelijk een nieuwe track met bijbehorende video online geplaatst. Het gaat om het nummer “Hug You Hardcore“. De band plaatst een waarschuwing bij de video op social media: “LET OP!! Deze video is niet slecht voor kinderen, het is het ergste.” Daarnaast wordt de video gestart met een waarschuwing over eventuele schokkende beelden. De track is terug te vinden op het album “Monstereophonic: Theaterror vs. Demonarchy“, dat op 16 september wordt uitgebracht.

 

 

 

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload