Uitgelichte berichten

Volgende ELP klassiekers heruitgebracht

27 Aug 2016

'Trilogy', ‘Brain Salad Surgery' en ‘Welcome Back, My Friends, To The Show That Never Ends' zijn de volgende drie ELP klassiekers die door BMG/Warner uitgebracht worden op 30 september.

 

 

Deze release is een onderdeel van een serie waarin de negen studio albums, de live albums en de compilaties opnieuw uitgebracht worden. Nieuwe en oude fans kunnen nu opnieuw genieten van de muziek van ELP omdat hun albums uitgebracht worden in verschillende formaten; op CD en verschillende downloads zoals digitaal, high defenition digitaal en speciaal gemastered voor I-tunes, maar ook op vinyl. Vinyl liefhebbers zullen blij zijn dat, op speciaal verzoek van Greg Lake, de LP's uitkomen op 140 grams vinyl om zo te verzekeren dat ze de beste high quality geluid bevatten. Op de binnenhoes van het vinyl staat een uitleg van Greg Lake over de reden hiervoor.

 

De boekjes in de cd's zijn voorzien van nieuwe band interviews door rock journalist Chris Welch en de audio is ge-remasterd door de veel geprezen studio engineer Andy Pearce

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload