Uitgelichte berichten

Op zaterdag 1 juli voor het eerst op Rock Werchter: System of A Down.

4 Nov 2016

 

Op zaterdag 1 juli voor het eerst op Rock Werchter: System of A Down. Vier Californiërs van Armeense afkomst. En die herkomst is hoorbaar en voelbaar bij de groep. Ze hebben het in hun teksten vaak over de Armeense genocide (1915-1918). In die periode werden bijna 1,5 miljoen Armeniërs vermoord door het Ottomaanse regime.  System of A Down snijdt ook andere politieke thema’s aan. In de muziek zitten oosterse elementen die ze aanlengen met echo’s van Dead Kennedys, Slayer, Van Halen en Frank Zappa. Het resultaat is een exotische en boeiende alt/rock/metalvariant. In april 2015 stond System of A Down in Vorst Nationaal (Brussel). Een concert dat in amper 7 minuten uitverkocht.

 

De ticketverkoop voor Rock Werchter 2017 start op zaterdag 19 november om 10u. Vorige week werd reeds bekendgemaakt dat Radiohead op vrijdag 30 juni zal optreden.

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload