Uitgelichte berichten

Hooverphonic with Orchestra II -exclusief in de vernieuwde Koningin Elisabethzaal-

5 Nov 2016

 

Op 21 én 22 december 2016 speelt Hooverphonic in de vernieuwde Koningin Elisabethzaal een exclusief concert. De band, die er voor de renovatie als laatste popgroep optrad, brengt voor de gelegenheid opnieuw een groot orkestmee. Iedereen die daar vier jaar geleden één van de zes totaal uitverkochte concerten meemaakte, heeft nog steeds kippenvel. 

 

Een groep als Hooverphonic hoeft eigenlijk geen introductie. In 1996 verscheen de band op de Belgische muziekscène met 'A New Stereophonic Sound Spectacular’ en effende zo meteen het pad voor hun internationale doorbraak. Sinds hun tweede plaat 'Blue Wonder Powder Milk’ maken Alex Callier en Raymond Geerts volop gebruik van strijkers, koperblazers en orkestpercussie. Hun arrangementen worden vervolgens - op plaat althans - grootser en intenser en de groep droomt er hierdoor van om met een volledig orkest op het podium te staan.

 

In 2012 was de tijd eindelijk rijp om hun grootste jongensdroom waar te maken: 'Hooverphonic With Orchestra’! Samen met een 42-koppig orkest brachten ze de grandeur van hun talrijke studio-opnames eindelijk live.  De songs klonken zoals ze bedacht werden: wijds, filmisch en meeslepend.

 

Op 21 oktober verscheen 'The Best of Hooverphonic’, een carrièreoverzicht met 32 vintage Hooverphonic-hits en één nieuwe single: You. Wie op 21 en/of 22 december naar de zaal naast de Zoo van Antwerpen afzakt, mag zich verwachten aan 'Het beste van 20 jaar Hooverphonic’ in de meest betoverende omstandigheden.

 

Koop hier je tickets

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mis de heropening van de Elisabethzaal en de unieke uitvoering van de vele hits niet!

LINKS | HOOVERPHONIC WITH ORCHESTRA

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload