Uitgelichte berichten

Metallica brengt twee live video’s uit

5 Nov 2016

Eén van de bands die al jaren aan de top staat is Metallica. Daarom mag het ook geen geheim meer zijn dat er al enige tijd gewerkt wordt aan een nieuw album, de opvolger van “Death Magnetic” uit 2008.

 

Dit schijfje gaat onder de naam “Hardwired… to Self-Destruct“. Zoals iedere band, promoot ook Metallica het aankomende nieuwe wapenfeit. Op 26 oktober werd een concert gespeeld in San Juan, Puerto Rico. Van dit concert zijn twee nummers opgenomen en uitgebracht als officiële live video’s! De nummers die je nu met live beelden kunt bekijken zijn “Ride the Lightning” en “Battery”. Het nieuwe album wordt op 18 november uitgebracht.

 

MEER: Metallica heeft maar liefst twaalf nieuwe video’s aangekondigd 

Je kunt hieronder beide video’s bekijken van Metallica’s show in San Juan! 


 

 

 

 

 

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload