Uitgelichte berichten

Eerste namen voor Bloodstock 2017

6 Nov 2016

De organisatie van het Britse metalfestival Bloodstock Open Air heeft de eerste zeven namen bekendgemaakt voor de editie van volgend jaar. Amon Amarth zal de vrijdag (11 augustus 2017) headlinen, met Blind Guardian als speciale gast.

 

Verder komen Testament en Whitechapel diezelfde dag in actie. Een dag later zullen in elk geval Hell, Hatebreed en Possessed aantreden. Er komen nog vele acts bij. Meer informatie over Bloodstock Open Air vind je op www.bloodstock.uk.com. Het evenement begint in het Engelse Derbyshire op donderdag 10 augustus en duurt tot en met zondag 13 augustus.

 

Datzelfde weekeinde vindt in Vlaanderen het Alcatraz Hard Rock & Metal Festival plaats (te Kortrijk) en in Nederland het Metalfestival Into The Grave (te Leeuwarden). Het zou ons daarom niet verbazen als een of meer van de zeven artiesten die vandaag voor Bloodstock zijn bevestigd, vanuit dat festival doorreizen naar de Benelux. Niet geheel toevallig staan Amon Amarth en Testament vanavond samen in Poppodium 013 te Tilburg. Zou na afloop van dat concert wellicht een bevestiging volgen van de eerstkomende shows van beide bands in de Benelux (naast het eerder reeds aangekondigde optreden van Testament op Dynamo Metal Fest 2017)?

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload