Uitgelichte berichten

Temple Of The Dog triomfeert en covert bij reünie

6 Nov 2016

 

Temple Of The Dog, de supergroep met daarin Chris Cornell, Jeff Ament, Stone Gossard, Mike McCready en Matt Cameron (leden van Soundgarden en/of Pearl Jam), trad vrijdag ll. Voor het eerst terug op in Pennsylvania.

 

Daarbij putten ze niet enkel uit de enige plaat, die ze maakten onder die naam, maar werden ook heel wat nummers van Mother Love Bone gespeeld, de band die aan de oorsprong van dit project lag toen de Andrew Wood aan een overdosis overleed.

 

Maar daarnaast waren ze ook heel gul met covers en brachten hun versie van nummers van Black Sabbath, Led Zepelin, David Bowie, The Cure, Harry Nilsson, Free en Pink Floyd.

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload