Uitgelichte berichten

Internationale metalbands en vluchtelingen in Poppodium Baroeg

8 Nov 2016

 

Als je aan de gemiddelde metalfan denkt dan zie je al snel een blanke man voor je. Toch is metal een wereldwijde muzikale stroming, dat is te zien op vrijdag 18 november in poppodium Baroeg (Rotterdam nl.). Er spelen die dag vier bands die afkomstig zijn uit Israël, China, Rusland en Chili.

 

De headliner van deze avond, Orphaned Land uit Israël, is sinds hun oprichting toonaangevend op het gebied van Oriëntaalse metal. De band mengt metal met traditionele muziek uit het Midden-Oosten. Hun teksten gaan over de dagelijkse realiteit waarin zij leven en de band heeft daarbij ook fans uit de omringende moslimlanden. Omdat onder de recente vluchtelingenstroom ook veel metalheads zitten roept Orphaned Land haar fans op om een donatieticket te kopen voor een vluchteling. Deze tickets kunnen worden gekocht via de website van Baroeg. De tourorganisatie heeft contact met lokale asielzoekerscentra waar de tickets worden weggegeven aan de geïnteresseerde vluchtelingen.

 

In het voorprogramma spelen de Russische band Imperial Age, het Chileense Crisálda en het China afkomstige Voodoo Kungfu. Tickets kosten € 18,- in de voorverkoop, en € 20,- aan de deur. De deuren van het podium openen om 18:00 uur.

 

Koop hier u ticket.

 

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload