Uitgelichte berichten

Geen bier maar koffie van Periphery

9 Nov 2016

In een tijdperk waar andere bands bier, wijn of andere alcoholistische versnaperingen uitbrengen, gooien de mannen van Periphery het over een andere boeg. De band gaat samen met Vigilante Coffee Company uit Washington D.C. een eigen koffie op de markt brengen.

 

De koffie heet Flatline en is vernoemd naar het Periphery-nummer met dezelfde naam van het nieuwe album Periphery III: Select Difficulty, dat deze zomer uitkwam. Gitarist Mark Holcomb verklaart de samenwerking als volgt: De koffie van Vigilante heeft de band wakker gehouden tijdens de opnames van het nieuwe album en het was verreweg de beste koffie die hij geproefd had sinds hij in Washington D.C. woont.

 

 

 

De koffie is verkrijgbaar via de webshop van Periphery. Een deel van de opbrengst gaat naar het fonds voor de slachtoffers van de aardbeving in Equador eerder dit jaar. De gebruikte koffieboon komt namelijk uit dat land.

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload