Uitgelichte berichten

Nieuwe plaat voor System Of A Down?

10 Nov 2016

De jongens van System Of A Down - die eerder al bevestigd werden als headliner op Rock Werchter en Arras Main Square festival - kondigden eerder vandaag aan dat ze volgend jaar wellicht ook een nieuwe plaat zullen uitbrengen.

 

 

Het is zo'n twaalf jaar geleden dat het gezelschap nog met nieuw werk op de proppen kwam.

 

Tijdens een interview met Kerrang! Magazine sprak drummer John Dolmayan zich hierover uit. Zo verklapte hij dat er al vijftien nieuwe songs geschreven werden voor die nieuwe plaat.

Frontman Serj Takan relativeert dan weer en geeft aan dat er inderdaad nieuw werk is, maar dat hij nog niet helemaal zeker is dat het echt 'SOAD-materiaal' is. "Dat zal de toekomst uitwijzen, als we terug samen in de studio zitten, we zien wel", aldus de man.

 

 

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload