Uitgelichte berichten

System Of A Down naar Pinkpop 2017

11 Nov 2016

Nadat System Of A Down vorige week bevestigd werd voor Rock Werchter, is het geen grote verrassing meer dat de Armeens-Amerikaanse groep volgend jaar tevens op Pinkpop zal spelen.

 

De nu-metalformatie staat geboekt voor maandag 5 juni, de slotdag van het driedaagse festival, dat voor de verandering weer eens in het Pinksterweekeinde plaatsvindt. Een dag eerder is de punkrockband Green Day de hoofdact.

 

 

Op Rock Werchter deelt System Of A Down, op zaterdag 1 juli, overigens de headlinerpositie met Linkin Park. Wie weet wordt Linkin Park ook nog bevestigd voor (de slotdag van) Pinkpop, maar daarover is momenteel nog niets bekend. De rest van het programma wordt namelijk (veel) later pas bekendgemaakt.

 

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload