Uitgelichte berichten

KOMT AEROSMITH MET HUN AERO-VEDERCI BABY! TOUR OP GRASPOP METAL MEETING 2017 ?

14 Nov 2016

De band Aerosmith is tijdens de festivalzomer van 2017 in Europa te vinden. De act met frontman Steven Tyler doet o.a. het Download Festival in Engeland en Rock Fest in Barcelona aan. 

Andere festivals die op de planning staan zijn Hellfest, het Sweden Rock Festival en het Firenze Rocks Festival. Ook zijn er grotere stadionconcerten bevestigd in o.a. Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Of Aerosmith en hun tour neerstrijken in België is nog niet geweten.  Op 17 juni spelen ze op Hellfest in Frankrijk en op 20 juni spelen ze in de Lanxess Arena in Berlijn zouden ze een tussenstop houden op GMM 2017 dat dat weekend plaats vind ?

 

 
 

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload