Uitgelichte berichten

Kiske en Hansen terug bij Helloween

14 Nov 2016

Volgend jaar gaat het gebeuren: Helloween herenigt zich met Michael Kiske en Kai Hansen en gaat op tournee! Onder de noemer Pumpkins United zal de band de wereld rond gaan vanaf eind 2017, met zowel Michael Kiske als Andi Deris op zang.

 

Gitarist Kai Hansen voegt zich bij Michael Weikath en Sascha Gerstner. De ritmesectie zal bestaan uit bassist Markus Gross en drummer Daniel Löble. Helloween belooft een show van bijna drie uur, waarbij alle klassiekers en meer voorbij komen. De eerste show zal op 28 oktober in São Paulo zijn, waarna optredens over de hele wereld volgen. Wanneer de band naar Europa komt is echter nog niet bekend. Als je verder leest kun je wel alvast een trailer voor de reünie bekijken.

 

 

 

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload