Uitgelichte berichten

Foo Fighters bevestigd voor Rock Werchter 2017 + Prijzen blijven ongewijzigd

15 Nov 2016

Nu al met voorsprong het beste nieuws van de week! Foo Fighters - één van de strafste rockbands van de 21ste eeuw - staat op zondag 2 juli op Rock Werchter 2017. De mooiste afsluiter zal het zijn. Vier topnamen zijn nu gekend voor de komende editie van Rock Werchter die van 29 juni tot 2 juli plaatsvindt in het Festivalpark. Radiohead speelt op vrijdag 30 juni, Linkin Park en System of A Down op zaterdag 1 juli en Foo Fighters op zondag 2 juli. Meer namen volgen snel.
 

 

Het titelloos debuut van Foo Fighters is inmiddels meer dan 20 jaar oud. Foo Fighters - Dave Grohl, Taylor Hawkins, Nate Mendel, Chris Shiflett en Pat Smear - is uitgegroeid tot een headliner van wereldklasse. Moeiteloos pakken ze stadions, grote arena's en festivals overal ter wereld in. Vele gouden en platina albums hebben ze mogen ontvangen. Evenals 11 Grammy's en 4 Brit Awards. Meer dan 25 miljoen albums verkochten ze tot op heden. De catalogus is geweldig en de ruggengraat voor de straffe concerten die door meezing-anthems zoals "Everlong", "Monkey Wrench", "My Hero", "Learn To Fly", "All My Life", "Best Of You", "The Pretender", "Walk", en "Something From Nothing" gekleurd worden. In 2015 moest de groep op het laatste moment verstek geven voor Rock Werchter. De belofte om snel terug te keren wordt nu ingelost. Foo Fighters sluiten op zondag 2 juli Rock Werchter 2017 af.

De ticketverkoop voor Rock Werchter 2017 start op zaterdag 19 november om 10u. Tickets zijn uitsluitend te koop via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be. Ticketinfo - prijzen zijn ongewijzigd ten opzichte van vorig jaar - evenals allerhande festivalinformatie van praktische aard is te vinden op rockwerchter.be.

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload