Uitgelichte berichten

Nieuwe namen voor Complexity Fest

15 Nov 2016

 

25 februari 2017 in de tweede editie van Complexity Fest. Eerder werden al progressive black metal legende Ihsahn, math metal groep Frontierer en de Nederlandse groove metal groep Extremities bekend gemaakt, en daar worden nu deze nieuwe namen aan toegevoegd: De Franse tech death metal zwaargewichten Gorod, de nieuwe Amerikaanse mathcore band Arms met de eerste Europese show, melodieuze progressive metalcore band Napoleon, de Poolse prog metal favorieten DispersE, UK tech metal sensatie Exist Immortal, mathrock/postcore band Mutiny on the Bounty, prog metal veteranen Disillusion, de extreem originele melodieuze grindcore van Beaten To Death en van eigen bodem progcore band Pelgrim. Kaarten kosten 25 euro. Alle informatie vind je op de Facebook pagina van Complexity Fest.

 

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload