Uitgelichte berichten

Metallica brengt elke twee uur een nieuwe videoclip uit

17 Nov 2016

Vrijdag brengt Metallica het nieuwe album Hardwired... To Self-Destructuit, maar de band laat op redelijk originele manier de fans het album al horen. Bij elk nummer is namelijk een videoclip gemaakt, welke de komende dag allemaal onthuld worden. Elke twee uur brengt de band een videoclip uit, tot het moment dat het in Nieuw-Zeeland middernacht is (en dus vrijdag 18 november) en daar het nieuwe album officiëel uitkomt. De eerste videoclips die nu online staan zijn die bij Confusion en Dream No More. Wij delen nu hier alleen de clip van Confusion. De rest van de clips kun je de komende uren zien op www.metallica.com.

 

 

 

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload