Uitgelichte berichten

Geenleaf - The Fuzz-Club 1.3

19 Nov 2016

Greenleaf - The FuzzClub

 

Onze Fuzz Club artiest van deze week: Greenleaf. Wat aanvankelijk een muzikaal uitstapje moest worden om het overschot aan creativiteit op te vangen van Tommi Holappa (Dozer), Daniel Lidén (Demon Cleaner) en – meer recentelijk – Oskar Cedermalm (Truckfighters), is op 15 jaar tijd uitgegroeid tot één van de meest gevestigde waarden binnen het stoner-genre.

 

Het viertal was recent op tournee ter promotie van hun recentste album ‘Rise Above The Meadow’. We keuvelden met zanger Arvid Jonsson over het album, het inruilen van het Amerikaanse Small Stone Records voor het Europese Napalm Records én de toekomstdromen van vier jongens uit het koude Noorden...

 

Beluister hier het interview!

 

 

 

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload