Uitgelichte berichten

Ook Arcade Fire op Rock Werchter | Tickets vanaf vandaag te koop

19 Nov 2016

 

En hop, ook de eerste naam voor de openingsdag van Rock Werchter is nu gekend. Arcade Fire maakt op donderdag 29 juni zijn opwachting in het Festivalpark. Het wordt de tweede keer Rock Werchter voor de Canadese vijfsterrengroep. Ze waren er eerder in 2010. Vijf geweldige namen zijn nu gekend voor Rock Werchter 2017 dat van 29 juni tot 2 juli plaatsvindt in het Festivalpark. Arcade Fire staat er op donderdag 29 juni, Radiohead op vrijdag 30 juni, Linkin Park en System of A Down op zaterdag 1 juli, Foo Fighters op zondag 2 juli.

Elk album van Arcade Fire is een artistieke en commerciële triomf. Stijl 1001 Albums You Must Hear Before You Die , met een rand van goud. Superdebuut ‘Funeral’ (2004) was een heftig pleidooi voor schoonheid, emotie en waanzin in de muziek. Art rock met een punkattitude, een verheffend moment in tijden van angst en chaos. ‘Neon Bible’ (2007) installeert het Canadese zestal als een van de cruciale groepen van de 21ste eeuw. Het album klinkt volgens de makers ‘alsof je ’s nachts bij de oceaan staat’. ‘The Suburbs’ (2010) is hun ‘OK Computer’, een prijzenmagneet die - terecht maar enigszins onverwacht - een Grammy Award krijgt voor Album of the Year. ‘Reflektor’ (2013) zoekt het avontuur op en laat horen hoe ontzettend veel opties Arcade Fire na al die jaren nog heeft. Op naar album Nummer 5. De stijgende lijn kan alleen maar doorgetrokken worden.

De ticketverkoop start Vandaag om 10u. Tickets zijn uitsluitend te koop via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be. Ticketinfo - prijzen zijn ongewijzigd ten opzichte van vorig jaar - evenals allerhande festivalinformatie van praktische aard is te vinden op rockwerchter.be.

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload