Uitgelichte berichten

Fatso Jetson - The Fuzz-Club 1.1

6 Nov 2016

Greenleaf - The FuzzClub

 

 

 

Onze Fuzz-Club artiest van deze week: Fatso Jetson. Deze band uit Palm Desert, Californië werd in 1994 gevormd door ex-Yawning Man-leden Mario en Larry Lalli. Deze neven worden vaak genoemd als de grondleggers van de stonerrock en de ‘generator parties’ in de Palm Desert Scene, een scene zou later exploderen door bands als Fu Manchu, Kyuss en Queens of the Stone Age.

 

Fatso Jetson was recent op tournee ter promotie van hun nieuwste album ‘Idle Hands’. Zes volle jaren had de groep (en dan vooral opperhoofd Mario Lalli) nodig om deze plaat af te werken. We vroegen desertrock-legende Mario Lalli waarom dat allemaal zo lang moest duren.

 

Beluister hier het interview!

 

 

 

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload