Uitgelichte berichten

Menzingers op zaterdag 29 april naar Groezrock

21 Nov 2016

Dat er een nieuw album van de Menzingers zat aan te komen, was al geweten. Die plaat zal ‘After The Party’ heten en volgend jaar verschijnen.

 

Dat de band ook op Groezrock zal staan, is echter nieuws. De band maakte dat zelf bekend via de sociale media toen ze een foto (zie hiernaast) postten met hun tournee voor 2017 er op. De Amerikaanse punkers brengen blijkbaar ook hun vaste support voor de tour mee. Die eer valt te beurt aan The Flatliners.

 

En zo verdubbelde het aantal namen voor Groezrock 2017 van twee naar vier. Eerder waren al twee headliners bekend gemaakt door het festival zelf: Deftones sluiten de eerste festivaldag af, de dag waarop ook Menzingers zullen spelen. Parkway Drive mag de tweede en laatste festivaldag afsluiten.

Groezrock vindt volgend jaar plaats op 29 en 30 april.

 

 

 

 

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload