Uitgelichte berichten

EENMALIG CONCERT VAN DEAF HAVANA OP 24 MAART IN DE KLINKER

22 Nov 2016

 

De Britse alternative rockband Deaf Havana kondigde onlangs al hun nieuwe studioalbum ‘All These Countless Nights’ aan (27 januari via SO Recordings). Vandaag heeft de groep rond frontman James Veck-Gilodi bekend gemaakt dat ze op 24 maart te zien zijn in Aarschot voor een eenmalig concert in De Klinker.

 


De kaartverkoop is vandaag gestart en tickets kunnen via deze link worden besteld.

Vooruitlopend op de albumrelease van ‘All These Countless Nights’ is de eerste single ‘Sing’ die gedragen wordt door een ijzersterke riff, intussen door de band vrijgegeven. De bijbehorende video is hier te bekijken: https://youtu.be/YgtedHQEqv4. Het is een duidelijk voorbeeld van hun muzikale horizonverbreding, zonder dat het aan originele kwaliteiten heeft ingeboet: overtuigend, energiek, melodieus en emotioneel.

‘All These Countless Nights’ is niet zomaar een nieuw album. De band ging door een behoorlijke impasse, maar uiteindelijk zijn ze hier heelhuids en met hernieuwde energie uitgekomen. Met de hulp van producer Adam Noble (o.a. Placebo en Nothing But Thieves) is dit hun meest eclectische album tot nu toe.

Meer informatie over Deaf Havana is te vinden op deafhavanaofficial.com.

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload