Uitgelichte berichten

Reünie en afscheidstournee van Rhapsody

22 Nov 2016

Nog geen anderhalve maand geleden verlieten frontman Fabio Lione en drummer Alex Holzwarth hun band Rhapsody Of Fire, maar nu al keren ze terug bij Rhapsody. Juist, bij Rhapsody, niet Rhapsody Of Fire.

 

De band onderneemt een reünie van "de originele leden," zo stelt het nieuwsbericht. Om te vieren dat in 1997 het debuutalbum Legendary Tales uitkwam, komt de band voor een tournee bij elkaar en zal het tweede album Symphony Of Enchanted Lands in z'n geheel gespeeld worden. De reünie bestaat echter niet uit de originele leden. Naast Fabio Lione (die wel op Legendary Tales te horen is) en drummer Alex Holzwarth (die pas in 2000 bij de band kwam) is oprichter Luca Turilli van de partij, samen met gitarist Dominique Leurquin (vanaf 2000 op tour met Rhapsody) en bassist Patrice Guers (die sinds 2002 bij Rhapsody te horen is). Grote afwezige is toetsenist en oprichter Alex Staropoli.

 

Naast een reünie wordt dit ook een afscheidstournee, zo luidt het persbericht. De tour heet dan ook de 20th Anniversary Reunion Farewell Tour. Naast dat de band het tweede album Symphony Of Enchanted Landszal spelen, zullen ook andere klassiekers van deze Italianen voorbij komen. Exacte tourdata zijn nog niet bekend, dus het is nog niet zeker of deze reünie/afscheidstournee van Rhapsody ook naar de Benelux komt.

 

 

 

 

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload