Uitgelichte berichten

‘Gutterdämmerung’ in de AB

23 Nov 2016

 

‘Gutterdämmerung’ is een stille film die een projectie combineert met livemuziek en technische effecten. Op donderdag 9 februari kan je Iggy Pop, Joshua Homme, Lemmy, Henry Rollins, Slash, Grace Jones, Tom Araya en Mark Lanegan ook meemaken in de AB. Afspraak op donderdag 9 februari!

 

Bjorn Tagemose maakte met 'Gutterdämmerung' een film in zwart-wit, die esthetische verwantschappen heeft met bekende stomme films als 'Nosferatu', 'Metropolis' of 'Häxan'. De verhaallijn ligt in het verlengde van klassiekers als 'Quadrophenia' en 'The Wall'. Kort samengevat: hoe een kleine groep een grote groep probeert te manipuleren. En hoe dat leidt tot rebellie.

 

Gutterdämmerung wordt vertoond voor een staand publiek. Een band met eersteklas muzikanten zorgt voor de soundtrack in de vorm van de bekendste rockanthems (Black Sabbath, Led Zeppelin, The Stooges)

 

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 25 november om 10u.

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload